Misliša i Igriša Jezičko-edukativni centar


Mi smo tim entuzijastičkih predavača koji su tu
zbog Vas i Vaše dece i zajedno učestvujemo u projektu savladavanja stranih jezika, kao i predmeta predviđenih za polaganje prijemnih ispita za srednješkolsko obrazovanje.

Pored toga, mi nudimo čitav niz kreativnih radionica koje će osvestiti imaginaciju, potkrepiti maštu, razviti umetničke veštine i unaprediti didaktičke i kreativne sposobnosti Vaše dece!

Naše oblasti delovanja su predavanje stranih jezika najnovijim metodama nastave, uz niz praktičnih vežbi koje će Vam pomoći u lakšem “progovaranju” stranog jezika.

Naše kurseve održavaju predavači sa višegodišnjim iskustvom u radu i svim kvalifikacijama potrebnim za isti.

Naša je ponuda bogata, te uključuje učenje ENGLESKOG, NEMAČKOG, ITALIJANSKOG, RUSKOG I MAĐARSKOG JEZIKA!

Delatnost koju obuhvata naša škola je i osposobljavanje učenika osmih razreda osnovnih škola da sa maksimalnim uspehom polože PRIJEMNI ISPIT IZ MATEMATIKE I SRPSKOG JEZIKA, kako bi se visoko plasirali na rang listama željenih srednjih škola.

Ukoliko Vaše dete ima potrebu za potpomognutim savladavanjem gradiva u školi, a današnji užurbani tempo Vama onemogućava da mu se posvetite u adekvatnoj meri, obratite se našim predavačima, koji su angažovani i kao ISPOMOĆ U SAVLADAVANJU GRADIVA U DEČJEM UZRASTU.

kontakt: mislisaiigrisa.rs
facebook.com/mislisiigrisa
mislisaiigrisa@gmail.com
064 59 63 623