Privatni individualni i grupni časovi stranih jezika u Novom Sadu


Učenje stranog jezika

Danas je učenje stranog jezika imperativ.

Znanje jezika je neophodno i veoma važno iz više razloga. Ono omogućava razumevanje kulture i običaja drugih zemalja. Znanjem stranog jezika razvijate nove poglede na svet, razvijate i jačate svoju osobenost. Ono doprinosi celokupnom obrazovanju neke osobe. Znanje jezika Vam povećava mogućnost zaposlenja u stranoj, ali i u vlastitoj zemlji.


Časovi za sve uzraste i nivoe znanja mogu biti:

Individualni časovi su jedan od najboljih načina da naučite starni jezik. Ovi časovi su pogodni za sve uzraste i nivoe znanja. Tempo i način rada prilagođeni su svakom polazniku. Može se, ukoliko je to potrebno, intenzivno raditi na jednoj veštini, a u isto vreme vežbati, napredovati u drugim. Ovaj način učenja omogućava i prilagođavanje specifičnim potrebama vezanim za određene profesije.

Poluindividualni podrazumevaju učenje u grupi od dva polaznika. Učenje može biti zabavno u društvu osobe sa kojom se osećate prijatno - saradnik sa posla, prijatelj, partner…

Organizovani u manjim grupama podrazumevaju učenje u grupi do četiri ili pet polaznika. Ovaj vid učenja omogućava veću fokusiranost profesora na svakog pojedinca, a Vama omogućava da u društvu, zajednički ovladate potrebnim znanjem.

Bez obzira za koji se vid učenja opredelite, na početku je potrebno uraditi test, kako bi se procenio Vaš nivo znanja, i shodno tom nivou nastavio dalji rad.

kontakt: jezikns.rs
Individualni i poluindividualni časovi stranih jezika